Zakelijke aanvragen

Zoek je als bedrijf of organisatie naar grotere hoeveelheden OBDLink apparatuur of accessoires, of kun je de gewenste producten niet vinden in onze webshop of winkel? OBDLink Zakelijk staat voor je klaar. Je kunt nu producten in de gewenste hoeveelheid bij ons aanvragen. We nemen aanvragen in behandeling vanaf een orderwaarde van €350,- en leveren op elk gewenst adres.

Contact

OBDLink kan je als bedrijf of vereniging assisteren bij het selecteren van de juiste producten en diensten voor jouw doeleinden. Of het nu gaat om diagnoseapparatuur, losse kabels of OBD-connectoren, wij staan voor je klaar. Het kan zo simpel zijn.

Jouw zakelijke oplossing ligt binnen handbereik met OBDLink. We kunnen voldoen aan diverse behoeften op het gebied van autodiagnose, fleetoplossingen en ritregistratie-accessoires. In een tijdperk waarin efficiëntie en snelheid centraal staan, is het logisch dat technologie wordt ingezet om processen te optimaliseren. Het monitoren en volgen van voertuigen is standaard geworden in de transportsector. OBDLink levert op maat gemaakte producten voor bedrijven, zodat je altijd zicht hebt op je wagenpark.

Of je nu je eigen wagenpark beheert, een garage runt of apparatuur nodig hebt voor opleidingsdoeleinden, wij bieden advies en aantrekkelijke voorwaarden voor bulkorders, zoals betalen op rekening of volumekortingen.

Dien je zakelijke aanvraag in via het onderstaande formulier. Wees gedetailleerd in je verzoek. We nemen dan snel contact op over de opties en voorwaarden.