Harry's Lap Timer

Wat is Harry's laptimer?

Harry's laptimer 's werelds meest uitgebreide rondetimer. Bovenop wat je zou verwachten van een rondetimer, integreert het naadloos FullHD-video en gegevens van allerlei soorten sensoren.

Het wordt geleverd met krachtige gegevensanalysetools, evenals een volledige database voor voertuigen, circuits en ronden waarin je je voortgang op één plek kunt zien.

Het delen van je laps is erg eenvoudig. Deel je resultaten, vergelijk je rit met collega's en leer van experts die hun opnames delen.

Je begint met je smartphone. En voegt externe GPS, OBD en action cams toe zoals vereist... LapTimer verandert mee wanneer jouw behoeften veranderen, er is geen limiet.

Er worden voortdurend nieuwe accessoires toegevoegd van partners. Het aantal ondersteunde accessoires is enorm en zij zorgen ervoor dat de integratie perfect is.

LapTimer is beschikbaar voor iOS en Android. Verander van platform en neem je gegevens mee. Drie edities stellen je in staat om functies toe te voegen wanneer je ze nodig hebt.

Harry's laptimer en OBDLink

Om Harry's laptimer te kunnen gebruiken heb je een OBDLink interface nodig. Gebruik er daarom één van ons. Ga direct naar OBDLink interfaces.