MultiECUscan bundel voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia

Deze bundel bestaat uit de OBDLink SX USB en een adapter set die nodig is om te werken met MultiECUscan software. De software werkt met een licentie. De software en de licentie worden niet door OBDLink geleverd, maar kan bij MultiECUscan gekocht worden.
De combinatie van de OBLink SX, de adapter set en de MultiECUscan software stelt je in staat om jouw Fiat, Alfa Romeo of Lancia volledige uit te lezen en live data te bekijken. Naast de diagnose mogelijkheden kun je ook adaptiewaardes resetten, onderdelen inleren, proxi aligment uitvoeren, service resetten, actuatoren aansturen.

Lees meer
€ 98,50
Incl. BTW
Voor 17:00 besteld, morgen in huis.
Dit product is op voorraad
€ 98,50
Incl. BTW
Bekijk
Heb je een vraag over dit product?

Ons team staat je graag te woord!

Veelgestelde vragen Neem contact op
Contact

Hardware bundel voor MultiECUscan

Terwijl de OBDLink SX een interface is die verbinding maakt met de OBD-II poort van een voertuig, is de MultiECUscan adapter kabelset een verzameling kabels die specifiek zijn ontworpen om te werken met de MultiECUscan software. Deze kabels stellen gebruikers in staat om verbinding te maken met verschillende modules en systemen in het voertuig die niet toegankelijk zijn met een standaard OBD-II connector.

OBDLink SX:
De OBDLink SX is een geavanceerde OBD-II (On-Board Diagnostics II) interface die wordt gebruikt om diagnostische gegevens van een voertuig te lezen. Het stelt gebruikers in staat om foutcodes (ook wel DTC's of Diagnostic Trouble Codes genoemd) uit te lezen en te wissen, real-time gegevens te bekijken en veel andere geavanceerde functies uit te voeren die voorheen alleen beschikbaar waren voor professionele monteurs met dure apparatuur.

Enkele kenmerken van de MultiECUscan adapter kabelset zijn::

  • Veelzijdigheid: Hiermee kunnen gebruikers verbinding maken met verschillende ECUs (Electronic Control Units) in het voertuig.
  • Specifieke ciagnostiek: Ideaal voor het diagnosticeren van problemen in specifieke systemen zoals ABS, airbags, en meer.
  • Compatibiliteit: Werkt perfect samen met de MultiECUscan software, waardoor een breed scala aan diagnostische functies mogelijk is.

Samen bieden de OBDLink SX en de MultiECUscan adapter kabelset een krachtige combinatie voor voertuigdiagnostiek. Terwijl de OBDLink SX een algemene interface biedt voor basisdiagnostiek, stelt de kabelset van MultiECUscan gebruikers in staat om dieper in specifieke systemen van het voertuig te duiken in combinaite met de MultiECUscan software.

MultiECUscan software is essentiële sfotware voor iedereen die diepgaande diagnostische informatie en functionaliteit wil voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia voertuigen. Of je nu een professional bent die dagelijks met deze merken werkt, of een enthousiaste eigenaar die graag zelf aan zijn auto sleutelt, MultiECUscan biedt de tools en functies die je nodig hebt om je voertuig in topconditie te houden. De MultiECUscan software is niet inbegrepen in deze bundel en dient apart gekocht te worden bij MultiECUscan in de vorm van een licentie.

Plus- en minpunten
Beknopte specificaties
  • Fabrikant Alfa Romeo, Fiat, Lancia
  • Eigenschappen Uitleesapparaat, Verbinden met computer
Er zijn nog geen reviews gepubliceerd.