Tesla Model S Facelift & X kabel

In deze handleiding wordt beschreven hoe de Tesla diagnosekabel aangesloten kan worden in de Model S facelift en Model X.

Benodigheden:

Model S facelift en Model X installatie:

  • Zet het voertuig AAN.
  • Maak de opberglade, die onder het hoofdscherm zit, los door met de handpalmen naar beneden te drukken aan de binnenkant van het compartiment totdat de clips die het op zijn plaats houden loskomen. Je moet enige kracht uitoefenen om de lade los te maken, maar je kunt er zeker van zijn dat deze is ontworpen om naar beneden te worden getrokken.


  • Zodra de opberglade is verwijderd, vind je de Tesla Diagnostic Connector tegen de achterwand.
  • Trek het naar je toe en steek de kabel in het open uiteinde van de diagnoseconnector.
  • Duw totdat ze op hun plaats klikken. De connectoren passen maar op één manier.
  • Vervolgens kun je de OBDLink dongle aansluiten en verbinden met jouw telefoon of tablet.

Let op: Het aansluiten van apparatuur op jouw Tesla gebeurt geheel op eigen risico. OBD Warenhuis kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade aan jouw voertuig veroorzaakt door verkeerd gebruik van dit product. De gebruiker is verantwoordelijk voor het controleren van eventuele schade aan de kabel vóór gebruik. Zowel bij ontvangst als voor elk gebruik. De kabel die we leveren is een adapter waarmee je de gegevens van de auto kunt aflezen. De kabel maakt gebruik van de CAN hi- en Lo-signalen van de auto en voorziet de OBD dongle ook van stroom.